Catalog produse
Marci produse
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Newsletter

»  E-Books

101 greseli gramaticale (eBook)

101 greseli gramaticale (eBook)

Marca: Editura Humanitas

 

 

Pret: 15.00 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:

101 greseli gramaticale (eBook)

Greşelile supărătoare pe care le observăm în utilizarea limbii române reprezintă un subiect mai mult decât generos, nu numai pentru lingvist, ci şi pentru oricine este preocupat de exprimarea corectă. Ele singure ar umple tomuri întregi, însă mai important decât simpla lor înregistrare, însoţită de indicaţia „aşa nu e corect“, este să înţelegem de ce se produc şi cum să le evităm. Chiar dacă mulţi utilizatori ai limbii române neglijează cerinţele exprimării corecte, considerând că important este doar conţinutul unui mesaj, forma care organizează mesajul este la fel de importantă. Această formă reflectă logica limbii şi, implicit, logica celui care o utilizează. Ne dăm seama uşor de modul cum gândeşte o persoană, dar şi de nivelul ei de cultură, după felul cum se exprimă.

Informatii suplimentare:

Titlu lucrare:    101 greseli gramaticale

Autor:               Isabela Nedelcu

Format eBook: pdf

Editura:            Humanitas

ISBN pdf:         978-973-50-3894-6

An aparitie:      2014


IMPORTANT: Inainte de a comanda acest produs, va rugam sa consultati ghidul ebook-urilor, protejate DRM, mai ales daca detineti un Kindle


Pretul afisat este final, nefiind incluse alte taxe/comisioane suplimentare.
Inainte de a achizitiona acest produs, va rugam sa cititi Termenii si conditiile afisate. Transmiterea comenzii presupune acceptarea acestora.
Dupa confirmarea platii, urmeaza sa primiti pe e-mail in termen de max. 24 ore link-ul de download al e-book-ului si factura fiscala aferenta tranzactiei.
spacer
Subsol
Website detinut de Elearn Advisers S.R.L., CIF: 30965321, Reg.Com: J40/14117/2012


Viziteaza magazinul Elearnacademy.ro pe ShopMania